Президенту України Януковичу В.Ф.: Призначити чесні вибори легітивної ради, покарати винних осіб

1 подписали петицию. Давайте соберем

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Григорій П., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Григорій П.
Президенту України Януковичу В.Ф.
27.05.2012 року в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області відбулися позачергові вибори до Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
11 червня 2012 року відбулася перша сесія 7 (сьомого) скликання Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, і було прийнято рішення №1 яке підписав сільський голова Кудрик О.Т.
У рішенні було зазначено відомості про сільського голову Софіївсько-Борщагівської сільської ради сьомого скликання Києво-Святошинського району Київської області, та список депутатів Софіївсько-Борщагівської сільської ради сьомого скликання Києво-Святошинського району Київської області обраних на позачергових виборах 27 травня 2012 року, Рішення це було опубліковано на офіційному сайті Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області та доведено до населення села Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області.
В селі Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинського району, Київської області працює Софіївсько-Борщагівська сільська рада 7 (сьомого) скликання. Єдиний представницький орган місцевого самоврядування який має порядковий номер сьомого скликання. Цим самимСофіївсько-Борщагівською сільською радою 7 (сьомого) скликання порушенна стаття 141 Конституції України, Закон України " Про порядок обчислення скликань представницьких органів місцевого самоврядування (рад)" Закон від 24.06.2004 № 1866-IV, а саме статтю 2 цього закону - Скликання всіх представницьких органів місцевого самоврядування (рад) мають єдиний порядок обчислення, статтю 78 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" частину 6, де чітко зазначено що місцева рада продовжує діяти до обрання нового складу відповідної ради на позачергових виборах, якщо Верховна Рада України прийняла рішення про їх прихначення". Софіївсько-Борщагівською сільською радою сьмого скликання Не виконуються рішення Конституційного суду України від 4 червня 2009 року №13-рп 2009, та в Рішення Конституційного Суду № 2-рп/2013 від 29.05.2013.
Звернення до Центральної виборчої комісії, Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури України до адміністрацій всіх рівнів (Києво-Святошинської, Київської області, Адміністрації президента України) - відповідь одна посилання все законно, хоча всім цим структурам за родом своєї діяльності необхідно було дослідити дане питання та вирішити відповідно до Конституції України. Так само як і вам, пане Президенту України Янукович В.Ф. - як ГАРАНТУ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ та гаранту законності та конституційних прав та свобод громадян, згідно ст. 102 Конституції України де дослівно: «Президент України – є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина».
Виходячи з вище викладеного необхідно невідкладно призначити чесні та прозорі позачергові вибори до Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, скасувати незаконні рішення даної ради, притягти до кримінальної відповідальності
працівників Софіївсько-Борщагівської сільської ради за присвоєння владних повноважень,
працівників Києво-Святошинської, Київської обласної державних адміністрацій
Винести догани працівникам Генеральної прокуратури, Міністерству внутрішніх справ за халатне відношення до виконання службових обовязків.
З повагою ГРОМАДА СЕЛА СОФІЇВСЬКА БОРЩАГІВКА
Опубликовано (Обновление )