Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Ελληνική κυβέρνηση: Σταματήστε το Νομοσχέδιο για Δίκες χωρίς Μάρτυρες

3,662 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   5,000
3,662 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Βίκτωρ . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Βίκτωρ .

Παραλήπτες:
Ελληνική κυβέρνηση
Το νέο μεγάλο νομοθετικό σχέδιο λοιπόν, που επίσημα φέρει τον τίτλο «Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας», θα καταργήσει τους μάρτυρες από «τις αστικές και εμπορικές δίκες» προκειμένου να επιταχυνθεί η ελληνική δικαιοσύνη.

Αυτό όμως που δεν λέγεται καθόλου και είναι γνωστό στους κύκλους της δικαιοσύνης είναι με το αντισυνταγματικό αυτό μέτρο θα αυξηθούν κατακόρυφα οι λανθασμένες αποφάσεις, θα πολλαπλασιαστεί η απονομή αδικίας σε βάρος των «απλών πολιτών» υπέρ των οικονομικά εύρωστων επιχειρήσεων και προσώπων και συνακόλουθα θα εκτοξευθεί θεαματικά η έλλειψη εμπιστοσύνης του πολίτη απέναντι στη δικαιοσύνη.

Επίσης, θα αυξηθεί και η φορολογία αφού θα αυξηθούν τα έσοδα των Τραπεζών εις βάρος του Δημοσίου και έτσι θα χρειάζονται νέοι φόροι ή αυξήσεις στους υπάρχοντες φόρους!

Περισσότερη ανάλυση του θέματος: http://www.intellectum.org/2014/11/23/trials-without-witnesses-justice-without-truth
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.