キャンペーンを発信し変化を起こす世界最大規模のオンラインコミュニティ

People all over the world: Please help me in order to expand Japanese special products in the world.

このキャンペーンは、Avaazコミュニティによる承認待ちの状態です

なぜ重要か

My mission: To expand the Japanese special products and technology in the world.

I would like to raise the startup grant, the support money.

Please help if you can.

I would like to deliver the products made in Japan to the world.

Even if it is manufactured at the company except for the big enterprise like Sony, Panasonic, they show it only in Japan.

So I would like to introduce them all over the world.

Please go to my page if you are possible.

投稿済み 日11月 24, 2013
内容が不適切であることを報告する
クリックしてコピーする: