Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείται αυτή η ιστοσελίδα και να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διάβασε την Πολιτική Cookies.
ΟΚ

Ποιοι ειμαστε

Ποιοι είμαστε: Το κίνημά μας

 • Μετακίνησε τον κέρσορα πάνω στο χάρτη για να δεις τον αριθμό των μελών μας σε κάθε χώρα.

Τα μέλη του Avaaz προέρχονται από κάθε γωνιά της γης και κάθε κοινωνικό στρώμα.

TΟ AVAAZ
ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 • 0
  μέλη παγκοσμίως

 • 0
  δράσεις απ'τον Ιανουάριο του '07

 • 0
  χώρες με μέλη του Avaaz

Το Avaaz είναι το παγκόσμιο κίνημα που φέρνει κοντά πολίτες από κάθε γωνιά του κόσμου: από χώρες όπως η Βραζιλία και η Γαλλία, με πάνω από 3 εκατ. μέλη στη κάθε μία, μέχρι τα Φίτζι (2035 μέλη) και τη Γουινέα (654 μέλη).
Οι ηλικίες των μελών του Avaaz είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες. Το κίνημά μας έχει δηλαδή σχεδόν ίδιο αριθμό νέων ανθρώπων, ηλικιωμένων και μεσηλίκων. Λίγο παραπάνω απ’τα μισά μέλη είναι γυναίκες. Επίσης τα μέλη μας προέρχονται από κάθε κοινωνικό και οικονομικό φάσμα.

Αυτό που μας φέρνει κοντά είναι το πάθος μας για έναν καλύτερο κόσμο.

 

Ιστορίες Μελών

Photo

Ibrahim Ceesay

 • ΧΩΡΑ: Γκάμπια

Map

Είμαι ο Ibrahim Ceesay και είμαι ακτιβιστής κοινωνικής δικαιοσύνης απ’τη Γκάμπια. Δουλεύω ως συντονιστής σε μια οργάνωση που ονομάζεται Children for Children Organization. Μέσα απ’τη δουλειά μου βοηθάω νέους ανθρώπους που ζουν σε αγροτικές κοινότητες. Το Avaaz για μένα σημαίνει ‘λαϊκή εξουσία’, η οποία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας έτσι όπως εμείς θέλουμε. Πρόκειται για ένα κοινοβούλιο του κόσμου, ισχυρότερο και πιο ενεργό απ’τον ΟΗΕ και απ’όλους τους άλλους διεθνείς οργανισμούς μαζί. Το Avaaz για’μένα είναι ελπίδα και με έχει εμπνεύσει να ασχοληθώ με μοντέλα ανάπτυξης που έχουν στο επίκεντρο τους πολίτες.

Photo

Virginia Marroche

 • ΧΩΡΑ: Ουρουγουάη

Map

Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη που είμαι ένα από τα 29 εκατομμύρια μέλη του Avaaz. Το Avaaz έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τον κόσμο μας. Ως πολίτης ένιωθα ανήμπορη να φέρω αλλαγή και το μόνο που έκανα ήταν να απελπίζομαι για την κατάσταση του πλανήτη μας. Κάθε βήμα που κάνουμε μαζί μας φέρνει πιο κοντά σε μια εναρμονισμένη ζωή, μακριά από πολέμους και δυστυχία. Σ’ευχαριστώ Avaaz

Photo

Gabrielle Andrew

 • ΧΩΡΑ: Νότια Αφρική

Map

Είμαι στη λίστα του Avaaz εδώ και ένα χρόνο περίπου. Kάθε φορά εντυπωσιάζομαι με την αφοσίωση και το πάθος που έχει το Avaaz για να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο για όλους. Ζούμε στην εποχή της γνώσης. Δεν υπάρχει έλλειψη πληροφοριών. Αλλά εκεί που συνήθως κολλάμε είναι στο να κάνουμε τα λόγια πράξεις. Το Avaaz όχι μόνο βρίσκει το θάρρος και το χρόνο να αναλαμβάνει δράση, αλλά μας παροτρύνει όλους να κάνουμε το ίδιο. Έτσι μας κάνει να συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο, ενωμένο κίνημα. Όλες οι εκστρατείες του Avaaz εκφράζουν αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, αξίες οι οποίες εκλείπουν τις μέρες μας. Μας θυμίζει ότι αυτές οι αξίες υπάρχουν μέσα στον καθένα μας και μας βοηθάει να τις βγάλουμε προς τα έξω και να τις εκφράσουμε με υπερηφάνεια. Σ’ευχαριστώ Avaaz για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωσή σου και για τις ευκαιρίες που μας δίνεις να εκφράζουμε την ανθρωπιά μας.

Photo

Henry

 • ΧΩΡΑ: ΗΠΑ

Map

Είναι ωραία αίσθηση να είσαι μέλος ενός κινήματος που μπορεί να ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα σε πραγματικές καταστάσεις με αποτελεσματικά σχέδια για αλλαγή. Νιώθω πως έχω φωνή και είναι μια αίσθηση που ποτέ καμία εκλογική κάλπη δεν μου έδωσε… παρόλο που θα συνεχίσω να ψηφίζω και να ελπίζω. Ευχαριστώ πολύ που δημιουργήσατε αυτόν τον υπέροχο και ‘απλό’ τρόπο που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα.


Από την ίδρυσή του το 2007, το Avaaz έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή και πρωτοφανή παγκόσμια, δημοκρατική δύναμη.

Το Avaaz έχει μία απλή, δημοκρατική αποστολή: να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του κόσμου που ζούμε και του κόσμου που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλαμε. Το κίνημά μας αναλαμβάνει δράση σε κρίσιμες στιγμές και έχει την μοναδική ικανότητα να κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες απ’όλο τον κόσμο για να ασκούμε πίεση σε κυβερνήσεις μέσα σε ώρες.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ AVAAZ!

Ένωσε τη φωνή σου με ανθρώπους απ’όλο τον κόσμο και ανάλαβε δράση πάνω σε φλέγοντα, παγκόσμια ζητήματα.

Αν θέλεις να επικοινωνούμε μαζί σου με κλήσεις ή SMS, πληκτρολόγησε τον αριθμό σου.

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.